“Onze chauffeurs, centralist en directie spannen zich dagelijks in om uw taxirit op tijd, comfortabel en veilig te laten verlopen”

Taxi Diensten Rotterdam is al ruim 12 jaar actief. Onze chauffeurs hebben dus al de nodige ervaring en veel meer dan alleen dat. Onze chauffeurs kennen Rotterdam en omstreken als hun eigen broekzak.

Wat kunnen wij daarmee voor u betekenen? Wij bieden u particulier en zakelijk taxivervoer tegen scherpe prijzen en een hoog serviceniveau. Onze service bestaat uit klantvriendelijkheid, bereidwilligheid en betrouwbaarheid. Dit is de service die u verdient!

Taxi Rotterdam – onze chauffeurs

Taxi Diensten Rotterdam werkt alleen met ervaren taxichauffeurs die beschikken over de juiste kwalificaties en vaardigheden (stratenkennis, op de hoogte van regels op gebied van verkeer en veiligheid, in bezit van taxipas enzovoorts). Zo zijn we er zeker van dat uw taxirit, kort of lang, altijd geheel naar wens verloopt. Natuurlijk zorgen onze taxichauffeurs ervoor dat uw bestemming wordt bereikt via de meest efficiënte route en heeft u een duidelijk inzicht in de kosten van de rit. U kunt er tevens altijd op rekenen dat u wordt vervoerd in een taxi die degelijk en technisch in orde is.