Schiphol taxi Rotterdam
Schiphol taxi Rotterdam

Wilt u comfortabel aan uw vakantie of zakenreis beginnen? Kies dan voor onze luchthaventaxi. U kunt deze (ruim) van te voren boeken, zodat u zeker weet dat uw rit goed geregeld is en de taxi op de afgesproken tijd bij u thuis of op de luchthaven staat. Taxi Diensten Rotterdam biedt de luchthaventaxi tegen een zeer scherp tarief. Hier vindt u meer over onze tarieven per luchthaven vanuit Rotterdam. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact met ons op.

Luchthaventaxi – zakelijk

Taxi Diensten Rotterdam heeft inmiddels met een groot aantal bedrijven een goede relatie opgebouwd en zich ontwikkeld als het voorkeursvervoersbedrijf voor ritten van en naar luchthavens. Ook wanneer u kiest voor onze luchthaventaxi kunt u rekenen op de hoogste kwaliteit en beste service. Wij bieden een vaste lage prijs, die wel 50 procent lager ligt dan de prijs van de meeste taxibedrijven. De mogelijkheid bestaat om uw bedrijf maandelijks te factureren voor alle gereden ritten. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Luchthaven groepsvervoer

Reist u met een groep en wilt u gezamenlijk naar of van een luchthaven reizen? Ook dan hebben wij de juiste oplossing. We beschikken over een aantal moderne taxibusjes waarmee we u en uw gezelschap op een veilige en comfortabele wijze kunnen vervoeren.

Taxi andere luchthavens

Naast Schiphol brengen onze taxi’s uw ook met alle graagte naar andere luchthavens in Nederland. Wij rijden u tegen een scherp tarief naar Rotterdam – The Hague Airport, Eindhoven Airport, Maastricht- Aachen Airport en alle andere luchthavens.

Luchthaventaxi bestellen Rotterdam

U kunt uw taxi bestellen door te bellen, sms’en of Whatsappen naar 0655857337, via email, Facebook, Instagram, Snapchat of LinkedIn.