Wij zijn een van de voordeligste taxi centrale in Rotterdam…

De metertarieven van Taxi Diensten Rotterdam zijn opgebouwd uit een drietal vaste componenten: een instaptarief, een kilometertarief en een wachttarief. Onze tarieven gelden zowel overdag als ‘s nachts. Een overzicht van deze tarieven kunt u ook in de taxi bij de chauffeur opvragen.

Taxi Diensten Rotterdam dienst biedt u 24 uur 7 dagen per week een snelle en veilige service aan tegen zeer scherpen prijzen. Wij hanteren het allerlaagste taxitarief voor Rotterdam naar Schiphol, Schiphol naar Rotterdam en omstreken. Zowel zakelijke reizigers als vakantiegangers kunnen bij My Taxi Centrale een taxi reserveren. U kunt bij ons online of per telefoon een taxi reserveren, tegen een zeer scherpe vaste prijs.

Op zoek naar een kwalitatieve service tegen een scherpe prijs? Dan bent u bij Taxi Diensten Rotterdam bij het juiste adres!

De metertarieven van Taxi Diensten Rotterdam zijn opgebouwd uit een drietal vaste componenten: een instaptarief, een kilometertarief en een wachttarief. Een overzicht van deze tarieven is te zien in de onderstaande tabel.  Deze kunt u ook in de taxi bij de chauffeur opvragen.

Tarieven luchthavenvervoer

Taxi Diensten Rotterdam biedt de allerlaagste tarieven voor luchthavenvervoer vanuit regio Rotterdam. In de tabel hieronder vindt u een overzicht van onze prijzen per luchthaven.

Prijzen voor Belgium Charleroi, Paris Airport-Le Bourget, Duitsland Weeze / Frankfurt / Keulen en andere luchthavens zijn beschikbaar op aanvraag. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. U kunt in de taxi contant en met pin, zowel met debet- als creditcard, afrekenen. Daarnaast kunt u op verzoek ook vooraf betalen.

Bestemming Prijs
Rotterdam The Hague Airport €35
Schiphol €110
Eindhoven Airport €225
Zaventum Brussels airport €280
Duitsland op aanvraag
Frankrijk op aanvraag

Email: info@taxi-diensten-rotterdam.nl

Telefoon: 06-55857447

Betaalmogelijkheden:

Taxi tarieven:

 

1 t/m 4 personen (Sedan)

4 t/m 8 personen (Bus)

Starttarief

€3,60

€7,33

Kilometertarief

€2,65

€3,34

Tijdtarief (per minuut)

€0,44

€0,49

Wachttarief (per uur)

€49,64

€49,64